Constructii & Imobiliare

CNADNR se laudă că mai face o bandă de mers pe 11 km din drumul care traversează Valea Oltului

CNADNR se laudă că mai face o bandă de mers pe 11 km...

Autor: Andreea Neferu

18.06.2015, 12:26 2807

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a semnat un contract pentru realizarea unui studiu de fezabilitate pentru construcţia unei a treia benzi de mers pe 11 km din DN 7 care traversează Valea Oltului, între Sibiu şi Râmnicu Vâlcea. Contractul are o valoare de 129.000 de lei şi a fost câştigat de Egis.

“Proiectul are ca scop amenajarea unei benzi suplimentare pe DN 7, pe sectorul Boiţa-Veştem (11 km - n.red.), pentru creşterea fluenţei traficului rutier”, potrivit CNADNR, care precizează că traficul pe acest tronson este în continuă creştere şi că această şosea face legătură între autostrăzile Bucureşti-Piteşti şi Sibiu-Nădlac.

CNADNR a semnat recent un contract de revizuire şi actualizare a studiului de fezabilitate şi pentru viitoarea autostradă Sibiu-Piteşti, “prioritatea zero” în materie de infrastructură rutieră, aşa cum a fost numită de Ministerul Transporturilor. Autostrada ar trebui să fie gata în 2020, potrivit celor mai recente promisiuni.

 
 

CNADNR se laudă că mai face o bandă de mers pe 11 km din drumul care traversează Valea Oltului

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO