Constructii & Imobiliare

COS, cel mai mare furnizor de soluţii pentru amenajarea birourilor, a trecut de pragul de 16 mil. euro cifră de afaceri. În 2016 vrea plus 25%

COS, cel mai mare furnizor de soluţii pentru amenajarea...

Autor: Corina Mirea

02.02.2016, 00:06 557
Corporate Office Solutions (COS), cel mai mare furnizor de soluţii de amenajări şi mobilier de pe piaţa locală dedicate spaţiilor de birouri, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 16,2 milioane de euro, în uşoară creştere faţă de 2014, potrivit informaţiilor trans­mise de reprezentanţii companiei.
 
Anul acesta, COS ar trebui să ajungă la pragul de 20 mil. euro cifră de afaceri, ceea ce ar însem­na o creş­tere de 25% faţă de re­zulta­tele din anul precedent.
 
„Din 2014 am asistat la o creştere acce­lerată a pieţei de mobilier de birou şi de fit-out. Anul trecut ne-a confirmat acest lucru, iar acum aşteptăm con­tinuarea aces­tei tendinţe în 2016 şi 2017. Po­ten­ţialul pe care l-am identificat - livrarea unui număr mare de clădiri de clasă A, intenţia multor com­panii de a se muta în noi imo­bile, precum şi intrarea pe piaţa din România a unor mari jucă­tori globali - ne face încre­zători că putem atinge 20 de milioane în acest an. Companiile din sectorul IT&C se dezvoltă rapid, la fel şi cele din sectorul BPO, ceea ce generează dina­mism în piaţă“, spune Christophe Weller, man­aging partner al Corporate Office Solutions (COS).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO