Cum se transformă o zonă abandonată într-un pol imobiliar în Bucureşti. Infrastructura aduce birouri, iar birourile atrag proiecte rezidenţiale şi comerciale

19 feb 2018 Autor: Bogdan Alecu

Dezvoltările de birouri acţionează ca un magnet în zona Timpuri Noi din Bucureşti, la o staţie de metrou de Piaţa Unirii, de care anterior niciun alt mare investitor nu se apropia, în condiţiile în care acestea sunt generatoare de trafic şi aduc în acelaşi loc persoane cu venituri peste medie. „Sunt câteva proiecte care au deschis şi dezvoltat mai multe zone şi cartiere în Bucureşti. Timpuri Noi Square, proiectul mix de birouri şi rezidenţial dezvoltat de Vastint în zona Timpuri Noi, a schimbat faţa şi aspectul zonei“, a spus Mihai Păduroiu , Head of Advisory & Transaction în cadrul CBRE. Imediat după ce Vastint a finalizat primele două clădiri de birouri din cadrul proiectului, One United, dezvoltatorul specializat în proiecte rezidenţiale de lux şi-a anunţat intenţia de a investi într-un proiect de 90 de apartamente, Neo, în imediata vecinătate a Timpuri Noi Square. Tot în zonă, fondul de investiţii englez London Partners investeşte 26 de milioane de euro în ansamblul rezidenţial SoHo Unirii, de 236 de apartamente. De asemenea, tot în zona Timpuri Noi construieşte şi Alexandru Roibu, fiul fostului director al combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea, proiectul New Times Residence, de 171 de apartamente.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.02.2018

 
Cuvinte cheie:
Timpuri Noi
, birouri
, rezidential
, apartamente
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide