Constructii & Imobiliare

Cushman & Wakefield Echinox îşi consolidează divizia de retail prin recrutarea Danei Radoveneanu

Dana Radoveneanu, Senior Consultant - Retail Agency, Cushman & Wakefield Echinox

Dana Radoveneanu, Senior Consultant - Retail Agency, Cushman & Wakefield Echinox

Autor: Cristina Bellu

26.04.2017, 16:08 390

Cushman & Wakefield Echinox îşi consolidează echipa de retail prin recrutarea Danei Radoveneanu, specialist cu o experienţă de şase ani pe piaţa locală de retail, care va fi responsabilă de închirierea de spaţii de retail în centrele comerciale din Bucureşti şi din ţară, urmărind totodată dezvoltarea portofoliului de clienţi ai C&W Echinox pe acest segment.

„Trecerea de la un retailer la consultanţă imobiliară a fost un pas natural în evoluţia carierei mele, care îmi va permite să am o perspectivă completă asupra pieţei de retail.”, a spus Dana Radoveneanu, Senior Consultant - Retail Agency, Cushman & Wakefield Echinox.

Dana Radoveneanu deţine un master în finanţe corporative la Academia de Studii Economice din Bucureşti şi a activat în ultimii 6 ani în cadrul companiei Lagardere, unde s-a ocupat de dezvoltarea reţelei de magazine Inmedio în malluri şi galerii comerciale şi a reţelei de magazine 1 Minute în clădiri de birouri, precum şi a celorlalte branduri din portofoliul companiei, respectiv Voyage Cafe, So! Coffee, Hub Convenience, etc.

Cushman & Wakefield este unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 43.000 de angajaţi în 60 de ţări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO