Constructii & Imobiliare

Cea mai mare afacere antreprenorială românească depăşeşte pragul de 10.000 de angajaţi după deschiderea magazinului cu numărul 48

Cea mai mare afacere antreprenorială românească...

Autor: Ştefan Stan

24.09.2017, 15:48 1145

Reţeaua de magazine de bricolaj Dedeman deschide pe 27 septembrie magazinul din Turda şi ajunge la o reţea de 48 de unităţi, potrivit unui anunţ al companiei.

Magazinul Dedeman Turda este amplasat pe str. Ştefan cel Mare, nr. 19 iar costurile pentru teren şi construcţie s-au ridicat la peste 10 milioane de euro.

Noua investiţie a companiei Dedeman se desfăşoară pe o suprafaţă de peste 43.000 mp din care 11.500 mp sunt ocupaţi de magazinul propriu-zis, iar restul sunt dedicaţi spaţiilor verzi, zonei de recepţie şi parcării cu 457 de locuri.

Deschiderea magazinului Dedeman Turda a presupus şi crearea a 162 de locuri de muncă, depăşind pragul de 10.000 de angajaţi în România.

“După 25 de ani de existenţă a companiei Dedeman, continuăm să investim în magazine noi, amplasate şi în oraşe mai mici”, a spus   Dragoş Pavăl, Preşedintele companiei Dedeman.

Magazinul din Turda este cea de-a patra investiţie pe care Dedeman o inaugurează în acest an, următoarea pe listă fiind deschiderea magazinului din Bucureşti – Pantelimon, până la sfârşitul anului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO