Constructii & Imobiliare

Dezvoltatorul austriac CA Immo, cu proprietăţi de 300 de milioane de euro în România, îşi schimbă CEO-ul

Andreas Quint

Andreas Quint

Autor: Alina-Elena Vasiliu

04.12.2017, 00:05 325

Dezvoltatorul imobiliar austriac CA Immo, care deţine în Bucureşti mai mul­te proiecte de birouri, dintre care unul se află în construcţie în zona Orhideea, îşi schimbă CEO-ul, după ce Frank Nickel a decis să plece din companie, potrivit unui anunţ publicat de CA Immo.

„Frank Nickel (58 de ani), CEO al CA Im­mobilien Anlangen AG, a decis să pă­răsească această companie din motive de să­nătate, începând cu 31 decembrie 2017 cel mai devreme, dar nu mai târziu de 31 martie 2018. Frank Nickel va continua să ofere con­sul­tanţă companiei din exterior pentru viitor. Succesorul său în funcţia de CEO este Andreas Quint (57 de ani), care se va ală­tura companiei odată cu înceta­rea activităţii sale din poziţia sa ac­tua­lă, nu mai târziu de 1 apri­lie 2018“, trans­mit reprezentanţii CA Immo.

Andreas Quint a ocupat mai multe po­zi­ţii de management în diferite companii, prin­tre care Jones Lang LaSalle (JLL), unde, în­tre 2008 şi 2013, a fost CEO pentru Germa­nia, apoi CEO Corporate Finance Europa, în ca­­drul Catella, unde de asemenea a fost CEO pen­tru Germania, şi în cadrul Ernst & Young, unde a lucrat ca partener. În pre­zent, este head of corpo­rate finance & portfolio tran­­sactions în cadrul com­paniei de consul­tan­ţă imo­biliară BNP Paribas Real Estate, ofe­rind consultanţă cli­en­ţilor privind tran­zac­ţiile din Germania şi de la nivel internaţional.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO