Constructii & Imobiliare

Dezvoltatorul de parcuri industriale CTP a achiziţionat cu 17 mil. euro Parcul Logistic Chitila, de lângă Bucureşti

Dezvoltatorul de parcuri industriale CTP a achiziţionat...

Autor: Cristina Bellu

05.10.2017, 14:52 284

CTP, unul dintre cei mai mari investitori în spaţii logistice şi industriale de pe piaţa locală, a cumpărat cu 17,3 milioane de euro Parcul Logistic Chitila, din apropierea Capitalei, achiziţia făcând parte din strategia companiei de a creşte stocul de spaţii logistice şi industriale deţinute pe teritoriul României la aproximativ un milion de metri pătraţi, până la finele lui 2018.

“Decizia de a cumpăra parcul logistic de la Chitila se înscrie în linia investiţiilor susţinute pe care le-am demarat în ultima perioadă şi prin care urmărim să creştem stocul de spaţii deţinute în zona Bucureştiului, dar şi la nivel naţional, pentru a face faţă atât cererilor noi care vin din piaţă, cât şi nevoii de extindere a clienţilor noştri actuali.”, explică Ana Dumitrache, Country Head al CTP România, decizia tranzacţiei.

Aceasta menţionează că alte considerente care au condus la definitivarea procesului de achiziţionare au fost existenţa unor contracte pe termen lung, structura de chiriaşi existentă în parc, care cuprinde nume cunoscute şi importante pe piaţă, precum şi zona strategică în care este situată proprietatea.

Parcul Logistic Chitila este amplasat pe Şoseaua de Centură, în partea de Nord-Vest a oraşului, la 7 km de autostrada A1 (E81), 12 km distanţă de DN1 (E60), 16 km de Aeroportul Internaţional Henry Coandă şi la circa 13 km de CTPark Bucharest, respectiv 18,5 km de CTPark Bucharest West, cele două proprietăţi pe care CTP le mai deţine lângă Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO