Constructii & Imobiliare

Dezvoltatorul de spaţii logistice CTP l-a recrutat de la Kaufland pe Emanoil Dascălu pentru poziţia de director de construcţii pentru România

Dezvoltatorul de spaţii logistice CTP l-a recrutat de la...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

20.02.2018, 12:27 678

CTP, cel mai mare dezvoltator de parcuri industriale şi logistice premium din România şi România, îl numeşte pe Emanoil Dascălu în funcţia de director de construcţii, pentru România.

Emanoil Dascălu, 45 de ani, va fi responsabil de gestionarea tuturor activităţilor de construcţie derulate de CTP în România. Acesta are o experienţă vastă în management pe segmentul de construcţii şi s-a ocupat de proiecte în toate segmentele pieţei de real estate, coordonând anterior dezvoltarea unei reţele de depozite, hypermarketuri şi clădiri de birouri.

Între 2003 şi 2005, el a fost consultantul directorului general al Aedificia Carpaţi, unul dintre cei mai mari constructori din Capitală. Timp de aproape şapte ani, Emanoil Dascălu a activat în cadrul companiei de retail Kaufland România, unde s-a implicat în dezvoltarea şi implementarea standardelor de construcţie, alături de departamentul internaţional.

În perioada 2011 – 2013, Emanoil Dascălu a fost reprezentantul Kaufland România la Consiliul Investitorilor Străini, ca membru al comitetului de infrastructură şi membru al Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germană. De asemenea, a lucrat în funcţia de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene şi a fost responsabil pentru Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM). Printre alte proiecte importante în care Emanoil Dascălu s-a implicat se află renovarea uzinei Ford Engine din Londra.

Emanoil Dascălu a absolvit cursurile Universităţii de Inginerie în Construcţii din oraşul german Regensburg şi îşi începe activitatea în funcţia de director de construcţii al CTP Romania săptămâna aceasta.

„Sunt fericit să fac parte din echipa CTP România într-un moment atât de intens pentru companie, care creşte mai repede ca niciodată. Aştept cu nerăbdare să fiu implicat în toate detaliile proiectelor de construcţii desfăşurate de CTP pe piaţa locală”, a spus Emanoil Dascălu, Director de Construcţii al CTP România.

Echipa CTP România are, în acest moment, 60 de membri care sunt implicaţi în întregul ciclu al dezvoltării de proprietăţi, de la achiziţia terenului, până la construcţie, finanţare şi administrarea proprietăţilor.

CTP deţine CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 4,5 milioane de metri pătraţi de spaţii de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator şi administrator de spaţii logistice şi industriale de clasa A, cu peste 700.000 mp suprafaţă închiriabilă situaţi în zece oraşe: Arad, Bucureşti, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Piteşti, Salonta, Sibiu, Timişoara şi Turda.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO