Constructii & Imobiliare

Dezvoltatorul imobiliar Werk Property Group investeşte 14 mil. euro într-un nou proiect în Timişoara

Dezvoltatorul imobiliar Werk Property Group investeşte...

Autor: Cristina Bellu

22.03.2018, 14:07 2670

Dezvoltatorul imobiliar timişorean Werk Property Group, controlat de omul de afaceri Virgil Tornoreanu şi de investitorul turc Ruhat Kemaloglu, investeşte 14 de milioane de euro în construcţia unui ansamblu rezidenţial format din 120 de locuinţe, care va fi livrat la finalul anului 2019.
 
Proiectul va fi amplasat în imediata apropiere a parcului de birouri Vox Technology Park, dezvoltat de acelaşi constructor, în urma unei investiţii de 30 de milioane de euro.

”Întreaga zonă în care se află cele două proiecte reprezintă un nou pol de dezvoltare al oraşului. (..) Ne dorim să dezvoltăm un proiect imobiliar mixt, care deja include o clădire de birouri, urmat de acest proiect rezidenţial,”, spune Virgil Tornoreanu.
 
Vox Vertical Village va reuni locuinţe cu două, trei şi penthouse cu patru camere, fiecare fiind prevăzută cu terase de minimum 57 de metri pătraţi utili, suprafaţa totală a teraselor locuinţelor din cadrul proiectului ajungând la 7.000 de metri pătraţi.

Proiectul va dispune de o parcare subterană şi supraterană compusă dintr-un total de 138 de locuri de parcare – 94 în subteran şi 44 la nivelul solului.

Adiţional celor două proiecte, dezvoltatorul intenţionează să construiască şi o parcare supraterană cu 400 de locuri, care va duce la creşterea gradului general de accesibilitate al zonei.
 
Grupul de companii Werk, din care face parte şi Werk Property Group, a dezvoltat în ultimii ani peste 800 de apartamente şi zeci de mii de metri pătraţi de hale industriale, spaţii hoteliere şi de birouri, potrivit propriilor informaţii. Werk Property Group este responsabil de proiectul de rezidenţial Rivendelle din Timişoara, care cuprinde 60 de apartamente.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO