Constructii & Imobiliare

Dezvoltatorul IT Luxoft continuă investiţiile în România şi prelungeşte contractul cu Novo Park până în 2025

Dezvoltatorul IT Luxoft continuă investiţiile în...

Autor: Roxana Rosu

09.10.2017, 12:45 1339

Luxoft România, subsidiara locală a dezvoltatorului de software de origine rusă cu acelaşi nume, şi-a prelungit până în 2025 contractul de închiriere cu parcul de birouri Novo Park, din zona Pipera, unde compania s-a mutat în 2007 într-un spaţiu de 9.500 mp.

„Luxoft continuă investiţiile în România, alegând să prelungească contractul de închiriere a spaţiilor de birouri din Novo Park până în 2025. Apreciem colaborarea pe care o avem cu Novo Park, un partener pe care ştim că ne putem baza, care întotdeauna a depus toate eforturile pentru a găsi cele mai potrivite soluţii solicitărilor noastre. De curând, am inaugurat în cadrul Novo Park un laborator de testare echipamente de retea de mari dimensiuni. În România, numărul nostru de angajaţi a evoluat pozitiv de la an la an, ne propunem să menţinem ritmul actual de creştere şi în anii ce urmează.”, a declarat Bogdan Pelinescu, Director General al Luxoft Professional România.

Luxoft este specializată în dezvoltarea de soluţii software la comandă pentru clienţi din străinătate, în principal din Europa de Vest şi SUA, care activează în diferite industrii precum auto, financiar, telecomunicaţii, tehnologie, energie, turism şi aviaţie. Cele mai mari proiecte realizate în Bucureşti sunt în domeniile telecom, auto şi financiar.

 „Luxoft este unul dintre chiriaşii cei mai importanţi ai parcului de afaceri Novo Park. Ne onorează şi ne bucură încrederea pe care ne-au acordat-o, alegând să rămână clienţii noştri până cel puţin în anul 2025. Prezenţa constantă (18 ani) a Luxoft în Novo Park confirmă strategia grupului nostru de a dezvolta relaţii pe termen lung cu companiile multinaţionale cu care colaborăm”, a declarat Liviu Tudor, preşedintele şi fondatorul companiei Genesis Property.

Novo Park este unul dintre cele mai mari parcuri de business din Bucureşti, dezvoltat de compania Genesis Property în zona de birouri Pipera. Complexul este format din şapte clădiri cu o suprafaţă utilă totală de închiriat de 75.000 metri pătraţi spaţii de birouri clasa A.
Novo Park găzduieşte companii precum Luxoft, HP Inc România, Hewlett Packard Enterprise, DXC Technology, Infineon, Yokogawa, Sodexo, Garanti Bank şi Unicredit Integrated Business Services România, gradul de ocupare din prezent fiind de 100%.

Genesis Property este o companie de dezvoltare imobiliară românească cu o experienţă de peste 15 ani pe piaţa locală. Compania a dezvoltat parcurile de birouri West Gate şi Novo Park, care totalizează circa 150.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri de clasa A. Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus privat din România, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere şi apartamente destinate închirierii.  Investiţiile realizate în România se ridică la 400 de milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO