Constructii & Imobiliare

Elis Pavaje investeşte 10 mil. de euro într-o nouă fabrică de pavele şi borduri

Elis Pavaje investeşte 10 mil. de euro într-o nouă...

Autor: Cristina Bellu

27.03.2017, 12:53 382

Producătorul de pavele şi borduri Elis Pavaje a demarat construcţia celei de-a treia fabrici a companiei pe fondul creşterii solicitărilor de produse pe segmentul lucrărilor publice, cât şi din zona rezidenţială.

Investiţia totală este de 10 mil. de euro şi si urmeaza a fi amortizata in termen de 10 ani, capacitatea totală de producţie a companiei urmând să ajungă la 15.000 metri pătraţi de pavele pe zi.

Noua unitate de producţie va fi amplasată in Secuienii Noi, judetul Neamt şi va incepe să producă in luna iulie, asigurând prioritar livrările către clienţii din zona de est a ţării.

“Urmarind dinamica pietei, am ajuns la concluzia ca deschiderea unei noi unitati de productie este un pas necesar  in dezvoltarea companiei. Am crescut vanzarile an de an, prin optimizarea proceselor de productie si prin investitii in liniile de productie existente, insa exista o limita pe care nu o mai poti depasi, fara sa asiguri capacitate suplimentara.”, a spus Emil Gota, director general al companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO