Constructii & Imobiliare

Genpact îşi mută toţi angajaţii din Bucureşti într-o singură clădire

Genpact îşi mută toţi angajaţii din Bucureşti...

Autor: Corina Mirea

28.04.2015, 00:06 4056
Furnizorul indian de servicii de outsourcing Genpact a preînchiriat o suprafaţă de aproximativ 22.000 de metri pătraţi într-o clădire a proiectului Hermess Business Campus din zona Dimitrie Pompeiu (dezvoltat de belgienii de la Atenor), care va fi gata în prima jumătate a anului viitor, potrivit unor surse din piaţa imobiliară. Astfel, cei circa 2.000 de angajaţi pe care compania îi are în prezent în două clădiri de birouri din complexul IRIDE Metroffice (al grupului austriac Immofinanz) din Pipera vor fi transferaţi într-o singură clădire. Tranzacţia se ridică la peste 3 milioane de euro pe an, potrivit calculelor ZF.
 
Reprezentanţii Genpact România nu au dorit să facă nici un comentariu pe baza acestui subiect, însă surse din piaţă spun că angajaţii companiei au fost anunţaţi deja că începând cu anul viitor se vor muta din clădirile în care lucrează în prezent, una dintre variantele înaintate în interiorul companiei fiind chiar parte a complexului Hermes. În prezent, Genpact mai are birou şi în Cluj, unde lucrează peste 500 de angajaţi şi unde compania a închiriat o suprafaţă de birouri de aproape 6.000 de metri pătraţi în două clădiri deţinute de omul de afaceri Iulian Dascălu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO