Gigantul auto care-şi face sediu de zeci de milioane de euro la Bucureşti

9 sep 2017 Autor: Bogdan Alecu

Bog’Art, una dintre cele mai mari companii de construcţii de pe piaţa locală, controlată de omul de afaceri Raul Doicescu, va construi sediul unic al grupului Renault în Bucureşti, amplasat pe o suprafaţă de 47.000 de mp, care va reuni toate activităţile grupului la Bucureşti. "Proiectul de birouri Renault Connected Bucharest este construit de compania Bog'Art.

Aceştia lucrează inclusiv cu subcontractori, iar printre aceştia este şi Apolodor", a spus Georgiana Oltenescu, directorul de marketing al Globalworth. Globalworth deţine jumătate din proiectul de birouri dezvoltat oficial de compania Elgan Offices însă de construcţie şi dezvoltare se ocupă Globalworth.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
grup
, construire
, renault
, proiect
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide