Constructii & Imobiliare

Harta magazinelor de bricolaj din Bucureşti va fi întregită cu două noi unităţi Leroy Merlin

Harta magazinelor de bricolaj din Bucureşti va fi...

Autor: Andreea Neferu

26.05.2015, 00:06 3760
Harta magazinelor de bricolaj din Bu­cureşti va fi întregită în urmă­­toarele două săptămâni de două noi unităţi ale francezilor de la Leroy Merlin, în Capitală ur­mând să existe de la începutul lunii iunie 18 ma­gazine de bricolaj, localizate în toate sec­toarele oraşului.
 
Deschiderea a două magazine Leroy Merlin, unu la Piaţa Sudului, care va fi de fapt o unitate BauMax şi unu pe Şo­seaua Alexandriei, construit de la zero, vine în contextul în care în ultimul an şi Dedeman, cel mai mare jucător din piaţa locală de bricolaj, a des­chis două magazine, unu în Co­lentina şi unu pe bulevardul Theodor Pallady, aproape de in­trarea pe autostrada Bu­cureşti - Constanţa. Leroy Merlin, controlat de familia Mulliez, de­vine astfel un jucător din ce în ce mai vizibil pe harta bricolajului din Bu­cureşti după ce până acum avea un singur ma­gazin în Capitală, pe Şoseaua Chitilei. Dacă unitatea Leroy Merlin din cartierul Berceni se va deschide pe 29 mai, ma­ga­zinul din Bragadiru are ca dată oficială de inaugurare 5 iunie, potrivit anunţurilor publicate de companie în oraş.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO