Constructii & Imobiliare

HeidelbergCement şi-a majorat afacerile cu 4%, la 185 milioane de euro

Florian Aldea

Florian Aldea

Autor: Andreea Neferu

12.05.2015, 00:05 135
Diviziile de ciment, betoane şi agregate ale Carpatcement, subsidiara locală a grupului german HeidelbergCement, au încheiat 2014 cu afaceri de circa 185 de milioane de euro, în creştere cu 4% faţă de 2013. În acelaşi timp, profitul brut al grupului în România s-a ridicat la 34 de milioane de euro anul trecut, în creştere cu 22%.
 
„Creşterea afacerii este, în primul rând, rezultatul măsurilor de optimizare a costurilor, de creştere a veniturilor prin diversificarea mixului de produse, de continuare a integrării pe verticală a celor trei divizii ale grupului Carpatcement (…)“, a declarat Florian Aldea, director general şi preşedinte al consiliului de administraţie al Carpatcement Holding, principala companie a grupului german pe plan local.
 
HeidelbergCement mai este prezent pe plan local cu firmele Carpat Beton şi Carpat Agre­ga­te. Grupul german a investit 500 de milioane de euro pe plan local, unde de­ţine trei fabrici de ciment, la Taşca, Chiş­că­daga şi Fieni, precum şi mai mul­te staţii de betoane, cariere şi balastiere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO