Constructii & Imobiliare

Investiţie de 2,8 mil. euro în reabilitarea spitalului municipal din Oradea

Investiţie de 2,8 mil. euro în reabilitarea spitalului...

Autor: Laurentiu Cotu

17.12.2014, 16:57 225

Primăria Oradea a finalizat o investiţie de aproximativ 2,8 mil. euro în reabilitarea şi dotarea blocului operator al spitalului municipal Dr. Gavril Curteanu. Investiţia a fost finanţată prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România 2007-2013, dar şi de la bugetul primăriei Oradea. În urma acestui proiect a fost reabilitat un bloc operator ce cuprinde săli de chirurgie computerizată, chirurgie oncologică generală, chirurgie pediatrică şi chirurgie pediatrică ortopedică. Totodată, în cadrul acestui proiect s-a realizat achiziţia de echipamente medicale pentru partenerul maghiar, dar şi activităţi menite să faciliteze transferul de know-how în domeniu între Oradea şi Debrecen.

’’În cadrul acestui proiect patru săli de operaţie au fost reabilitate în întregime şi dotate cu aparatură. Valoarea proiectului este de 2,8 milioane de euro, jumătate provenind din fonduri nerambursabile, iar jumătate din contribuţia municipalităţii’’, a declarat Mircea Mălan, viceprimarul Oradei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO