Constructii & Imobiliare

Investiţie de 3,7 mil. lei pentru construirea unei grădiniţe în Floreşti, judeţul Cluj

Investiţie de 3,7 mil. lei pentru construirea unei...

Autor: Laurentiu Cotu

21.04.2015, 17:10 527

Primăria Floreşti, judeţul Cluj, a demarat un proiect de aproximativ 3,7 mil. lei (820.000 de euro) pentru construirea unei grădiniţe cu 12 săli de grupă şi cu o capacitate maximă de 20 de copii fiecare sală. Licitaţia pentru construcţia grădiniţei din Floreşti a fost câştigată de compania clujeană Boemial Invest, cu afaceri în 2013 de aproximativ 1 mil. lei (235.000 de euro), conform site-ului Ministerului Finanţelor Publice. Grădiniţa, care va fi ridicată pe un teren de lângă primăria Floreşti, va avea o suprafaţă construită de 969 mp.

’’Am analizat cele 20 de oferte depuse pentru licitaţia privind realizarea noii grădiniţe din Floreşti şi am stabilit câştigătorul, compania Boemial Invest. În continuare se va intra în perioada de contestaţii, apoi urmând eliberarea actelor necesare pentru începerea construcţiei, care va fi realizată din fonduri proprii ale administraţiei locale Floreşti’’, a declarat Horea Şulea, primarul comunei Floreşti.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO