Constructii & Imobiliare

Investiţie de 3 mil. euro pentru extinderea reţelelor de apă şi canalizare din Oradea

Investiţie de 3 mil. euro pentru extinderea reţelelor...

Autor: Laurentiu Cotu

18.11.2014, 17:26 447

Compania de Apă Oradea, subordonată primăriei Oradea, a demarat o investiţie de peste 12,7 mil. lei (aproximativ 3 mil. euro), susţinută în principal din fonduri europene, pentru extinderea şi reabilitarea reţelelor alimentare de apă şi canalizare aferente municipiului Oradea. Contractul a fost câştigat de compania Triada Prod Impex din Bucureşti, termenul de execuţie al lucrărilor fiind de 10 luni.

Investiţia presupune extinderea şi reabilitarea reţelei de alimentare cu apă potabilă pe o lungime de aproximativ 13.500 ml, respectiv a reţelei de canalizare menajeră pe o lungime de peste 15.000 ml, dar şi realizarea a opt staţii de pompare a apelor uzate.
Proiectul ’’Extindere şi reabilitare reţele alimentare cu apă şi canalizare aferente municipiul Oradea" se derulează în cadrul programului "Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Bihor’’ şi este finanţat în proporţie de 76% de Uniunea Europeană, prin Fondul de Coeziune.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO