Iulian Dascălu a terminat prima clădire din Openville, UBC 2, închiriată integral

26 ian 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Iulius Group, dezvoltatorul imobiliar condus de omul de afaceri ieşean Iulian Dascălu, a finalizat prima clădire de birouri din cele şapte care vor face parte din ansamblul multifuncţional Openville din Timişoara. Imobilul United Business Center 2 (UBC 2) are 12 niveluri, o suprafaţă de 18.000 de metri pătraţi şi este închiriat integral de companii precum Ness Software Engineering, Autoliv Romania, PwC Romania si Bitdefender. În UBC 2 funcţionează Policlinica REGINA MARIA şi magazinul dm drogerie markt şi vor intra doi operatori de servicii bancare.

„Experienţa companiei IULIUS în dezvoltarea de spaţii de birouri clasa A a făcut ca această clădire să fie construită şi închiriată integral într-un timp record. UBC 2 a fost proiectată pentru a răspunde exigenţelor partenerilor noştri şi suntem onoraţi că mari companii din domenii precum IT şi automotive au ales această clădire pentru consolidarea operaţiunilor”a declarat Iulian Dascălu, preşedintele companiei IULIUS.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
cladire
, inchiriere
, iulian dascalu
, timisoara
, romania
, birouri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide