Maria Crăciun, fost manager de marketing al Prodplast Imobiliare, este noul center manager al mallului Veranda din Obor

13 feb 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Maria Crăciun, un fost manager de marketing în cadrul Prodplast Imobiliare, companie care a finanţat dezvoltarea mallului Veranda din zona Obor, este noul center manager al centrului comercial, poziţie pe care a preluat-o în decembrie şi din care coordonează activitatea tuturor retailerilor din mallul Veranda din zona Obor

„Mă ocup de coordonarea activităţii în centrul comercial, eficientizarea şi operarea bugetului, dezvoltarea calităţii serviciilor de închiriere şi ajustarea strategiilor de vânzare la contextul pieţei, identificarea oportunităţilor avantajoase de închiriere a spaţiilor vacante din centrul comercial“, spune Maria Crăciun, center manager al Veranda Mall.

Ea a mai deţinut funcţia de director general al Institutului de promovare economică WIFI România, franciză a companiei cu sediul în Austria (Wirtschafts­förderungsinstitut der Wirt­schafts­kammer Österreich).

Maria Crăciun a mai fost manager de proiect în Asociaţia Oamenilor de Afaceri din România (AOAR) şi manager de marketing în cadrul Prodplast Imobiliare, compania care deţine mallul. De altfel, pe locul unde se află Veranda Mall a fost fabrica de materiale plastice Prodplast, care a fost mutată la marginea Bucureştiului pentru a putea construi mallul.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.02.2017

 
Cuvinte cheie:
mall
, craciun
, imobiliare
, manager
, prodplast
, fost manager
, marketing
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide