Constructii & Imobiliare

Metodă nouă de a vinde proprietăţi exclusiviste în Bucureşti: petreceri cu manageri şi expaţi pe terasele penthouse-urilor de milioane de euro din Capitală

Cum arată petrecerile cu manageri şi expaţi pe terasele penthouse-urilor de milioane de euro din Capitală. Galerie FOTO

Cum arată petrecerile cu manageri şi expaţi pe terasele penthouse-urilor de milioane de euro din Capitală. Galerie FOTO

Autor: Andreea Neferu

19.08.2015, 19:11 3497

Compania de consultanţă imobiliară Crosspoint, care intermediază vânzarea mai multor proprietăţi de lux din Capitală, a iniţiat în această vară o serie de evenimente de networking pe terasele unora din cele mai scumpe penthouse-uri din Bucureşti, întâlnirile devenind o modalitate de promovare a locaţiilor cu preţuri de milioane de euro.

“Sunt proprietăţi care înscriu Bucureştiul pe harta imobiliară de lux a lumii, acest tip de proprietăţi fiind de multe ori vânate de expaţi (pentru închiriere) sau de străinii care fac investiţii imobiliare în România”, afirmă Mihai Dumitrescu, managing partner al Crosspoint.

Printre locaţiile în care au avut loc până în prezent evenimentele se numără un penthouse în cartierul Primăverii, cu trei dormitoare, living, două băi şi două locuri de parcare, precum şi o terasă de 163 de metri pătraţI, cu un preţ de vânzare de 609.000 de euro plus TVA. Un alt penthouse în care au avut loc evenimentele Crosspoint se află pe Şoseaua Nordului şi are cinci dormitoare, un living, spaţiu de dining, patru băI şi două locuri de parcare, precum şi o terasă de 541 de metri pătraţi. Penthouse-ul are un preţ de vânzare de 2,2 milioane de euro.

În cadrul întâlnirilor de pe terasele celor mai scumpe penthouse-uri din Bucureşti, invitaţii provin din mediul de business, de obicei investitori în portofolii imobiliari, dezvoltatori, finanţatori, proprietari sau manageri de business. “Evenimentul este un prilej de a promova şi arăta proprietatea respectivă unui grup restrâns de potenţiali cumpărători”, spune Dumitrescu.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO