Constructii & Imobiliare

Murad începe construcţia a două blocuri noi în Onix Residence

Murad începe construcţia a două blocuri noi în Onix...

Autor: Ioan Dornescu

02.06.2015, 12:13 5988

Firma Onix Residence, parte a unui grup controlat de oamenii de afaceri Mohammad şi Hassan Murad, investeşte 12 milioane euro în construcţia a două blocuri noi, cu 215 apartamente, în ansamblul Onix Residence, clădirile urmând să fie predate în iunie 2016, se arată într-un comunicat al Coldwell Banker Affiliates of Romania, agent exclusiv al proiectului.

Onix Residence este amplasat în apropierea staţiilor de metrou Grozăveşti şi Eroilor şi va avea la finalizare 425 de apartamente cu una, două şi trei camere, investiţia totală în cadrul ansamblului de patru blocuri ridicându-se la aproximativ 25 de milioane de euro.

Primul bloc a fost finalizat în decembrie 2014 iar cel de al doilea va fi predat la finalul acestui an.

„Am decis să începem acum construcţia ultimelor două blocuri din cadrul Onix Residence datorită vânzărilor foarte bune înregistrate în primele două blocuri. Primul este vândut integral iar cel de al doilea, care va fi predat la finalul acestui an, este precontractat în proporţie de 90%. Piaţa rezidenţială din România trece printr-o etapă pozitivă iar noi avem un proiect bine adaptat segmentului de cumpărători căruia i se adreseaza”, a declarat, într-un comunicat, Akram Aoun, vicepreşedintele dezvoltatorului Onix Residence.

Preţurile de vânzare din cadrul Onix Residence pleacă de la 67.000, plus 5% TVA pentru un apartament cu două camere, având o suprafaţă construită de 70 de metri pătraţi, respectiv de la 88.800 de euro, plus TVA pentru un apartament cu trei camere, cu o suprafaţă construită de 90 de metri pătraţi.

Omul de afaceri Mohammad Murad este preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc şi unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO