Constructii & Imobiliare

NEPI se aşteaptă să închirieze integral în acest an City Business Centre din Timişoara

NEPI se aşteaptă să închirieze integral în acest an...

Autor: Andrei Mazurchievici

18.01.2016, 13:06 385

Anul trecut, NEPI a închiriat 10.500 de metri pătraţi în clădirile din cadrul centrului de afaceri.

Odată cu darea în folosinţă a clădirii E, în a doua parte a anului trecut, suprafaţa închiriabilă a City Business Centre a crescut la 47.141 metri pătraţi.

Numărul persoanelor care îşi desfăşoară activitatea în prezent în centrul de afaceri de clasă A a depăşit în acest moment 5.000 de angajaţi.

"În cea de-a doua parte a anului trecut, am primit numeroase solicitări de închiriere din partea unor companii multinaţionale, care activează în special din domeniile IT, engineering sau financiar. În 2016 aşteptăm concretizarea planurilor unor chiriaşi care vor avea ca rezultat expansiunea acestora şi atingerea unui grad de ocupare a celor cinci clădiri până la aproximativ 100%. Asigurarea mediului optim pentru dezvoltarea sustenabilă a companiilor în clădirile noastre este o prioritate pentru noi", a declarat Lori Collin, Office Executive în cadrul NEPI pentru City Business Centre.

Printre noii chiriaşi ai proiectului se numără Bosch, Hella, Ernst & Young sau Banca Transilvania.

City Business Centre Timişoara este principalul complex de birouri clasa A din Timişoara, situat în zona centrală a oraşului, care include cinci corpuri cu o suprafaţă de 47.141 mp închiriabili.

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, CityPark Constanţa, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO