Constructii & Imobiliare

NEPI şi Ovidiu Şandor încep a treia fază a proiectului de birouri The Office din Cluj-Napoca

NEPI şi Ovidiu Şandor încep a treia fază a...

Autor: Emil Popescu

23.02.2016, 11:19 943

Nouă etapă se va încheia în vara anului 2017.

Dezvoltarea are loc într-un context economic favorabil, în care Cluj-Napoca atrage şi oferă în continuare oportunităţi de dezvoltare a afacerilor, în special în industria IT.

Prima fază de dezvoltare a The Office a fost inaugurată în mai 2014, cu spaţii de 21.270 mp, şi este ocupată integral. A doua etapă include 19.400 mp, a fost finalizată în urmă cu două luni şi este închiriată în proporţie de 83%. În vara anului viitor, ansamblul va avea în total o suprafaţă închiriabilă de 59.200 mp, unde vor lucra 5.000 de angajaţi.

"În ceea ce priveşte a treia etapă, deşi lucrările abia încep, 30% din suprafeţele ce vor fi livrate la jumătatea anului viitor sunt deja închiriate. În prezent, au loc discuţii avansate cu firme care doresc să se extindă dar şi cu multe companii noi", a declarat Lori Collin, Office Executive în cadrul NEPI.

Printre chiriaşii The Office se numără National Instruments, Yonder, 3Pillar Global, HP, Leoni, Betfair, Lohika Systems, Yardi, COS, Deloitte, Ernst&Young, Wolters Kluwer, TUI Travel, Bombardier, Bosch şi MOL.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO