Constructii & Imobiliare

Nicolae Ciuleac merge cu Carniprod Tulcea spre afaceri de peste 84 de milioane de lei, plus 10%

Nicolae Ciuleac, Carniprod: „Lucrăm la deschiderea unui magazin în Constanţa. În prezent, avem circa 30 de magazine, număr care se menţine relativ constant deşi mai închidem magazinele care nu sunt profitabile şi deschidem în alte locaţii cu potenţial. Însă, acum moda este ca toată lumea să fugă la supermarket. S-au schimbat obiceiurile. Acum toţi vor să coboare din maşină şi să fugă repede undeva unde găseşte toate produsele“

Nicolae Ciuleac, Carniprod: „Lucrăm la deschiderea unui magazin în Constanţa. În prezent, avem circa 30 de magazine, număr care se menţine relativ constant deşi mai închidem magazinele care nu sunt profitabile şi deschidem în alte locaţii cu potenţial. Însă, acum moda este ca toată lumea să fugă la supermarket. S-au schimbat obiceiurile. Acum toţi vor să coboare din maşină şi să fugă repede undeva unde găseşte toate produsele“

Autor: Mădălina Dediu Panaete

21.09.2017, 00:00 1664

„Guvernanţii pun taxe peste taxe. Mediul fiscal nu este previzibil şi evident că te afectează. Dar eu nu pot să mă opresc, trebuie să merg înainte.“

Carniprod Tulcea, unul dintre cei mai mari procesatori de carne de pe plan local con­tro­lat de antreprenorul Nicolae Ciuleac, estimează o cifră de afaceri mai mare cu cel puţin 10% faţă de anul trecut. Astfel, com­pania ar putea depăşi în acest an un rulaj de 84 milioane de lei (aproape 19 mil. euro), conform calculelor ZF pe baza date­lor furnizate de Nicolae Ciuleac. „Anul acesta este mai bun decât cel pre­ce­dent pentru că preţul cărnii de porc a re­ve­nit la normal. Până acum, preţul cărnii de porc a fost sub costul de producţie. Nu am putut să cumpăr carne ieftină din piaţă pentru că ar fi însemnat să renunţ la propriul complex de creştere a porcilor aşa că am mers pe pierdere. Dar acum facem inves­ti­ţii“, a spus Nicolae Ciuleac, admi­nistrator şi acţionar majoritar al Carniprod, o companie cu o istorie de aproape 25 de ani. Conform informaţiilor din piaţă, preţul cărnii de porc în carcasă a avansat cu 50% în ultimul an, ajungând la aproxi­ma­tiv 11 lei pe kilogram.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO