Orsay şi Animax, chiriaşi noi în Veranda Mall

17 ian 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Veranda Mall, centrul comercial inaugurat la sfârşitul anului trecut în zona Obor din Capitală, a încheiat contracte cu doi chiriaşi noi – retailerul german de modă Orsay şi lanţul de pet shop-uri Animax, care vor ocupa 200 mp, respectiv 50 mp.

Mallul Veranda, dezvoltat de firma Prodplast Imobiliare, are o suprafaţă de 30.000 de metri pătraţi, la care se adaugă 15.000 de metri pătraţi de spaţii exterioare, unde este amplasat locul de joacă pentru copii şi un patinoar în aer liber.

Dintre chiriaşii Veranda, mai fac parte Carrefour, cu o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi, H&M, C&A, LC Waikiki, CCC, Deichmann, Triumph, Pepco, Yves Rocher, Sephora, Noriel, Splend’or, Melkio, Diverta, Catena şi Sensiblu.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
mall
, chiriasi
, capitala
, centru comercial
, contracte
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide