Proprietăţi

Pasajul suprateran Mihai Bravu-Calea Văcăreşti, la faza pilonilor. Vedeţi aici în ce stadiu se află lucrările investiţiei de 23 de milioane de euro - GALERIE FOTO

Pasajul suprateran Mihai Bravu-Calea Văcăreşti, la faza pilonilor. Vedeţi aici în ce stadiu se află lucrările investiţiei de 23 de milioane de euro

În ce stadiu se află lucrările investiţiei de 23 de milioane de euro

Autor: Andreea Neferu

14.09.2011, 13:13 5156

Pasajul rutier suprateran Mihai Bravu - Calea Văcăreşti, investiţie de circa 96,9 milioane de lei (23 de milioane de euro), ar urma să fie finalizat în luna martie 2012, în prezent fiind montaţi nouă dintre cei 12 stâlpi de susţinere.

"Sunt montaţi nouă dintre cei 12 stâlpi, iar acum se lucrează şi la relocarea provizorie, apoi definitivă a cablurilor electrice", a declarat Francisc Bidiga, şef de proiect din partea firmei care construieşte pasajul, Romstrade.

Vezi aici cum se va circula pe pasajul de la Mihai Bravu

"Avem certitudinea că undeva prin luna martie va fi finalizată prima etapă a acestui proiect. (...) Rampele de acces sunt terminate, iar în perioada următoare se vor pune eşafodajul, grinzile şi podul metalic", a declarat primarul Capitalei Sorin Oprescu, care a vizitat astăzi şantierul de pe Calea Văcăreşti.

Proiectul are o lungime totală de 644 de metri şi o lăţime minimă pe pod de 9 metri şi va fi practic compus din două pasaje supraterane pe direcţia inelului principal de circulaţie al Capitalei, cu câte două benzi de circulaţie pe fiecare sens. Cele două pasaje rutiere vor supratraversa Splaiul Unirii/Râul Dâmboviţa, precum şi intersecţia dintre prelungirea Şoselei Mihai Bravu cu Calea Văcăreşti.

Pasajul este construit de firma Romstrade, deţinută de Nelu Iordache şi va lega Bulevardul Mihai Bravu de Calea Văcăreşti prin Splaiul Unirii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO