Pay Point a închiriat birouri în Charles de Gaulle Plaza, al nemţilor de la GLL Real Estate

16 mar 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Pay Point, subsidiara locală a grupului britanic cu acelaşi nume, operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, a închiriat un spaţiu de 1.300 de metri pătraţi la etajul 8 al clădirii Charles de Gaulle Plaza. Astfel, echipele din Bucureşti ale companiei, care lucrau în două clădiri diferite, respectiv Charles de Gaulle Plaza şi Romană Offices, vor lucra de acum în acelaşi loc.

“Odată cu dezvoltarea afacerii şi, implicit, a echipei PayPoint, a devenit tot mai important să reunim toate operaţiunile în cadrul aceluiaşi sediu”, spune Elvira Dumitru, HR director în cadrul PayPoint.

PayPoint avea deja sediul principal de peste opt ani în cadrul Charles de Gaulle Plaza.

Charles de Gaulle Plaza, situată pe bulevardul Aviatorilor, are 23.000 de metri pătraţi închiriabili, dispuşi pe 16 etaje. Imobilul are cinci niveluri de parcare subterană şi este deţinut de compania germană de administrare a activelor imobiliare GLL Real Estate Partners.

Tranzacţia a fost intermediată de compania de consultanţă Griffes, coordonată de Andreea Păun. Griffes a fost lansată anul trecut şi asistă clienţi instituţionali internaţionali şi locali în închirierea de spaţii comerciale, de birouri şi industriale.

 
Cuvinte cheie:
charles de gaulle
, charles de gaulle plaza
, inchiriere
, birouri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide