Praktiker investeste 600.000 de euro in remodelarea fiecarui magazin. "Pana la finalul anului inauguram 13 unitati reamenajate"

17 mar 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Retailerul de bricolaj Praktiker Romania vrea sa deschida noi magazine in Bucuresti, in paralel cu inchiderea celor care nu au rezultate bune.

"Avem in plan magazine noi, dar deocamdata ne concentram pe remodelarea celor pe care le avem. Am remodelat deja 7 magazine si mai avem in plan sa aplicam acelasi concept si in alte 13 pana la sfarsitul anului. Celelalte sapte magazine care ne raman le vom remodela anul viitor", a spus Omer Susli, proprietarul Praktiker Romania, la redeschiderea magazinului din Ploiesti.

Investitia in amenajarea unui singur magazin ajunge la 600.000 de euro.

Afacerile Praktiker au crescut anul trecut cu circa 5%, in conditiile in care piata de bricolaj a scazut cu 4,5%, dupa cum spune Omer Susli.

În 2015, Praktiker România a avut o creştere a cifrei de afaceri de 3,2% faţă de 2014, iar pentru 2016 îşi planificase o majorare cu 10% a vânzărilor şi zero pierderi. În 2015, Praktiker România a avut o cifră de afaceri de 608 mil. lei, o pierdere de 10,6 mil. de lei şi un număr mediu de 1.500 de salaraţi, potrivit datelor de la mfinante.ro.

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
praktiker
, magazin
, investitie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide