Constructii & Imobiliare

Producătorul de ambalaje Ecopack Ghimbav a ajuns la afaceri de 110 mil. lei

Producătorul de ambalaje Ecopack Ghimbav a ajuns la...

Autor: Laurentiu Cotu

22.01.2015, 00:06 207
Producătorul de ambalaje din carton Ecopack Ghimbav (AMCP), controlat de omul de afaceri Vladimir Cohn, a încheiat anul 2014 cu o cifră de afaceri de aproximativ 110 mil. lei (24,5 mil. euro), mai mult cu 18% faţă de anul anterior datorită, în principal, creşterii exporturilor.
 
Capacitatea de producţie a fabricii Ecopack din Ghimbav este de aproximativ 100 mil. mp de carton ondulat pe an.
 
„În 2014 am realizat o creştere de 18% a afa­ce­ri­lor faţă de anul anterior, da­torită poziţionării com­pa­niei pe piaţa am­ba­la­je­lor cu un grad înalt de prelucrare şi cu o valoare adaugată mare, dar şi creşterii exporturilor în ţările vecine. Previzionăm şi pentru acest an afaceri în creştere“, a declarat pentru ZF Transilvania Re­mus Cră­ciun, general ma­nager al com­paniei Ecopack.
 
Peste jumătate din pro­ducţia de ambalaje a Eco­pack merge în in­dus­tria bunurilor de larg consum (alimente, bău­turi, pro­duse de igienă per­sonală), însă compania are clienţi şi din industriile elec­tronică, elec­tro­teh­nică, de piese şi suban­sam­bluri auto.
 
Prin­cipalii clienţi ai Ecopack sunt com­paniile multinaţio­nale care au fabrici în Ro­mânia, dar şi firmele cu capital autoh­ton.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO