Proiectul de 220 mil. euro al lui Iulian Dascălu prinde contur: mallul începe anul acesta etapa de extindere

11 iul 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Dezvoltatorul Iulius Group, controlat de omul de afaceri Iulian Dascălu, va începe anul acesta etapa de extindere a mallului Iulius din Timişoara, ca parte a procesului de realizare a ansamblului mixt Openville. Astfel, dezvoltatorul va adăuga 100 de magazine noi celor 350 deja existente. Mallul are 16 milioane de vizitatori anual.

Până atunci însă, compania lucrează la partea de birouri, iar în prezent are în lucru două clădiri, după ce prima – UBC 2 – a fost deja livrată. Cea de-a doua clădire – UBC 1 – va fi finalizată în luna august şi are drept prim chiriaş anunţat furnizorul internaţional de servicii IT Atos. Acesta a luat 6.000 mp din clădirea care are în total 13.000 mp, însă între timp ocupă provizoriu birouri în UBC 2, până la finalizarea celei de-a doua clădiri.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
mall
, iulian dascalu
, etapa
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide