Constructii & Imobiliare

Raiffeisen Bank finanţează o clădirea timişoreană de birouri a dezvoltatorului Mulberry

Raiffeisen Bank finanţează o clădirea timişoreană de...

Autor: Departamentul Economic

04.07.2017, 12:04 294

Această prima etapă prevede livrarea unei suprafeţe închiriabile de 16.500 mp de birouri de nouă generaţie. Lucrările de construcţie propriu-zise au demarat în această primăvară, iar primele birouri vor fi disponibile începând cu luna martie a anului viitor.

În acelaşi timp, Mulberry Development poartă discuţii avansate cu mai multe companii interesate de proiect. Este vorba atât despre firme care îşi vor extinde activitatea în Timişoara, cât şi despre companii noi care vor intră pe piaţă locală.

Proiectul multifuncţional ISHO prevede trei etape de dezvoltare. Prima etapă va fi livrată în prima parte a anului viitor. Întregul proiect va fi finalizat până în 2020, rezultând o clădire de birouri de nouă generaţie cu o suprafaţă de peste 50.000 mp, 1.200 de apartamente 2.000 de locuri de parcare, un hectar de parcuri şi spaţii verzi, precum şi restaurante, terase, after-school, debarcarder şi staţie de vaporetto, facilităţi sportive şi diverse funcţii comerciale.

Mulberry Development este o companie specializată în dezvoltarea proiectelor imobiliare, fondată de antreprenorul Ovidiu Sandor. Compania este cunoscută pentru realizarea a două proiecte majore în Timişoara şi Cluj-Napoca.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO