Constructii & Imobiliare

SIF Moldova începe un proiect imobiliar de 34 mil. euro în zona Baba Novac din Capitală

SIF Moldova începe un proiect imobiliar de 34 mil. euro...

Autor: Cristina Bellu

15.06.2017, 12:24 1357

Proiectul imobiliar Baba Novac Residence dezvoltat de SIF Moldova pe terenul fostei fabrici Ţesătoriile Reunite, unul dintre cei mai vechi producători de textile din România, a primit recent autorizaţia  de construire, astfel că, în scurt timp, urmează să fie demarate lucrările la cele 363 de apartamente situate în zona de sud est a Capitalei.

Valoarea proiectului se ridică la 34 de milioane de euro şi este finanţat din surse proprii şi credite bancare, potrivit informaţiilor oferite de societatea de investiţii financiare SIF Moldova.

Ziarul Financiar a scris în urmă cu două zile despre primirea autorizaţiei de construire, dar la data respectivă reprezentanţii  SIF Moldova nu au putut fi contactaţi pentru a confirma acest lucru.

Constructorul proiectului Baba Novac Residence este compania Octagon, cofondată de antreprenorul Alexandros Ignatiadis. Manage­mentul proiectului este realizat de compania Vitalis Consulting, cofondată de antre­prenorul Florin Popa, cu experienţă pe toate segmentele pieţei, respectiv rezidenţial, birouri şi comercial, conform datelor ZF.

Vânzarea apartamentelor va începe din a doua jumătate a lunii iunie, finalizarea construcţiei fiind estimată în primăvara anului 2019.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO