Constructii & Imobiliare

​Silviu Savin, Ascenta Partners: Trebuie să ne focusăm pe impactul pe care îl au proiectele mari dezvoltate în oraşele mari, cum e Bucureştiul

​Silviu Savin, Ascenta Partners: Trebuie să ne...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

08.06.2016, 12:53 809

Dezvoltarea zonelor de birouri din Bucureşti depinde foarte mult de accesul la mijloacele de metrou disponibile, iar reţeaua de metrou din Capitală ar trebui să se adapteze la noii poli de office, a subliniat Silviu Savin, partener Ascenta Partners, speaker la evenimentul ZF Birouri&Rezidenţial, organizat de Ziarul Financiar.

„Trebuie să ne focusăm pe impactul pe care îl au proiectele mari dezvoltate în oraşele mari, cum e Bucureştiul. Acestea interacţionează foarte puţin cu restul zonelor. Un exemplu e Pipera, care are multe spaţii de birouri, dar nu are acces la metrou. Introducerea metroului mai aproape de zona care s-a extins mult cu birouri ar uşura foarte mult accesul în această zonă”, a spus Silviu Savin.

Alte declaraţii făcute de Silviu Savin la ZF Birouri&Rezidenţial 2016:

Eu cred că urbanizarea o să continue. Ideea de a dezvolta toate zonele din România e dificil de realizat. Trebuie să ne aşteptăm să crească Bucureştiul, Clujul şi alte oraşe, iar celelalte să scadă în populaţie.

E foarte diferită piaţa de acum şapte ani, când erau foarte multe clădiri mici, considerate sub standarde azi, ridicate de foarte puţini dezvoltatori.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO