Constructii & Imobiliare

Skanska a dat startul proiectului de birouri de lângă Politehnică

Skanska a dat startul proiectului de birouri de lângă...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

20.01.2017, 00:07 2539

Suedezii de la Skanska, cel mai mare constructor din lume, ridică, în acest moment, două proiecte de birouri simultan, după ce au demarat lucrările de construcţie la Campus 6, situat în imediata vecinătate a Universităţii Politehnica din Bucureşti. Dezvoltatorul mai are un proiect început în zona de nord de Capitalei, Equilibrium, care va cuprinde două clădiri de birouri. Ambele ansambluri sunt planificate să fie inaugurate în 2018.

Prima clădire din Campus 6 costă 37,8 mil. euro şi va avea o suprafaţă de 22.000 de metri pătraţi. După ce întregul proiect va fi finalizat, vor exista în total patru clădiri de birouri, cu o suprafaţă totală de 82.000 de metri pătraţi.

Zona de centru-vest se conturează din ce în ce mai mult ca hub al dezvoltărilor cu destinaţie office, fiind atractivă mai ales pentru că oferă acces la campusurile studenţeşti, care pot furniza forţă de muncă pentru companii. În plus, zona este deocamdată mai aerisită decât nordul Bucureştiului, care este deja foarte aglomerat. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO