Sorin Greu, Bog'Art: Piaţa nu îţi oferă suficient de multe proiecte, iar competiţia este foarte mare

28 nov 2016 Autor: Roana Rotaru

Sorin Greu, directorul general al Bog'Art: Anul viitor vom finaliza clădirea de birouri The Bridge de 50.000 metri pătraţi, în valoare de 60 mil. euro. Forte Partners este dezvoltatorul, iar BCR chiriaşul.

Bog’Art, a doua cea mai mare companie de construcţii cu capital românesc, controlată de omul de afaceri Raul Doicescu, mizează anul acesta pe o cifră de afaceri de 120 mil. euro, în creştere cu circa 15% faţă de anul precedent, potrivit calculelor ZF realizate pe baza datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor. Cel mai mare constructor cu capital local este Hidroconstrucţia, potrivit rezultatelor din 2015.
 
La nivel de grup, Bog’Art ar putea ajunge la afaceri de 160 mil euro, potrivit reprezentanţilor companiei, prin cele şase companii controlate care asigură servcii integrate precum producţia de fier pentru construcţii, faţade, tâmplăria de aluminiu, servicii de proiectare, dar şi altele.
 
„Anul acesta firma Bog’Art va obţine undeva la 120 mil. euro şi pe grup cred că ajungem la vreo 160 mil. euro. Suntem pe o poziţie de o consolidare. Suntem interesaţi de o creştere mică, nu vrem o creştere mare, spectaculoasă, pentru că nici condiţiile pieţei nu sunt foarte generoase“, a de­clarat pentru ZF Sorin Greu, direc­torul general al Bog’Art.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 28.11.2016

 
Cuvinte cheie:
piata
, refuz
, competitie
, proiecte
, crestere
, capital
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide