Constructii & Imobiliare

Sud-africanii de la NEPI au inaugurat centrul comercial Shopping City din Piatra Neamţ, după o investiţie de 25 mil. euro

.

.

Autor: Cristina Bellu

01.12.2016, 14:53 1260

Grupul de investiţii în imobiliare NEPI, cel mai mare dezvoltator imobiliar de pe piaţa locală, a inaugurat astăzi centrul comercial Shopping City din Piatra Neamţ, în urma unei investiţii totale de 25 de milioane de euro.

Acesta este cel de-al doilea centru comercial deschis anul acesta de sud-africanii de la NEPI, după mallul Shopping City din Timişoara.

„În ultimii ani, NEPI a investit intens în România, ceea ce reconfirmă faptul că suntem un dezvoltator imobiliar extrem de activ, Shopping City Piatra-Neamţ fiind al doilea centru comercial pe care îl inauguram în acest an, după Shopping City Timişoara. Un astfel de concept de retail are forţa de a atrage locuitorii din întreaga regiune (...). Proiectul a fost foarte bine primit încă înainte de lansare, iar în primul an de funcţionare ne aşteptăm să ne treacă pragul peste 5,5 milioane de vizitatori.”, a declarat Sebastian Mahu, Asset Manager în cadrul NEPI.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO