Constructii & Imobiliare

Surpriză: Judeţul din România unde vor să fie cei mai mulţi antreprenori. Nu este nici Bucureşti nici Cluj

Surpriză: Judeţul din România unde vor să fie cei mai...

Autor: Departamentul Economic

26.04.2018, 11:54 363

”În primul trimestru al anului 2018, în raport cu aceeaşi perioadă a anului 2017, iniţiativele antreprenoriale au înregistrat creşteri importante în unele judeţe din România, dar pe de altă parte anumite zone ale ţării au avut scăderi considerabile în ce priveşte înmatriculările de firme (SRL) sau întreprinderi”, a declarat Cristian Bărcan, fondator al REGnet.ro, companie specializată în înfiinţări şi modificări de SRL şi PFA.

Rata de supravieţuire a unei afaceri în România este de 52,7%. Cu alte cuvinte, aproximativ 1 din 2 afaceri reuşesc să rămână în picioare în România, arată calculele REGnet.ro. În România au fost înfiinţate 2,8 milioane de afaceri din decembrie 1990 şi până în februarie 2017, dintre care 1,32 milioane au fost radiate între timp.

În mod tradiţional (cu câteva excepţii), primul trimestrul este perioada în care sunt înfiinţate cele mai multe SRL şi PFA în România, în decursul unui an.

REGnet.ro este o firmă specializată în înfiinţarea şi modificarea online a societăţilor comerciale (SRL) şi persoanelor fizice autorizate (PFA).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO