Constructii & Imobiliare

Teraplast l-a numit pe Sorin Olaru de la Cetus Capital în consiliul de administraţie al companiei

Teraplast l-a numit pe Sorin Olaru de la Cetus Capital...

Autor: Cristina Bellu

10.10.2017, 11:20 340

Acţionarii grupului Teraplast, cel mai mare procesator de PVC din România şi unul dintre principalii producători de materiale pentru piaţa construcţiilor şi instalaţiilor, au aprobat numirea lui Sorin Olaru, Managing Partner al companiei de consultanţă în domeniul pieţelor de capital Cetus Capital, în consiliul de administraţie al companiei.

Totodată, în boardul Teraplast a intrat şi societatea Capital Advisors, prin reprezentantul său Razvan Lefter.

Numirea noilor membrii ai consiliului de administratie Teraplast a avut loc in contextul Adunarii Generale a companiei din 6 octombrie. De asemenea, acţionarii au reconfirmat, in cadrul AGA, administratorii Teraplast, care au indeplinit acest rol si anterior, respectiv Dorel Goia, acţionarul majoritar al Teraplast, Magda Eugenia Palfi-Tirau şi Mirela Pop.

Economist cu o vasta experienta in domeniul bancar, Sorin Olaru a ocupat de-a lungul timpului funcţii cheie in cadrul unor institutii bancare importante.


Anterior infiintarii Cetus Capital in 2015, Sorin Olaru a fost timp de opt ani directorul departamentului Trezorerie si Piete de capital in cadrul Millennium Bank.


Inainte de a se alatura echipei Millennium, a petrecut zece ani in departamentul Trezorerie al bancii ING, unde a ocupat diverse pozitii, de la agent de bursa, pana la cea de director Rate si Credit.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO