Trei chiriaşi noi vin în Veranda

14 mar 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Centrul comercial Veranda din Obor inaugurează trei spaţii noi, şi anume un butic de bijuterii Sevda, un magazin al brandului de încălţăminte Veer şi o cofetărie Nedelya.

“Vom continua să extindem portofoliul de chiriaşi”, spune Maria Crăciun, center manager la Veranda Mall.

Nedelya este un brand din Bulgaria, fondat de Radoslava şi Gheorghi Mincevi în anul 1993. Lanţul de cofetării are peste 30 de locaţii în Europa de Est. Magazinul din Veranda Mall este al cincilea din Bucureşti şi ocupă o suprafaţă de aproximativ 40 de metri pătraţi.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
chiriasi
, vin
, brand
, centru comercial
, inaugurare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide