Constructii & Imobiliare

Vastint confirmă venirea grupului Fratelli în Timpuri Noi Square

Vastint confirmă venirea grupului Fratelli în Timpuri...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

03.04.2017, 12:18 1004

Grupul Fratelli deschide patru concepte în zona Timpuri Noi, în cadrul proiectului de birouri dezvoltat de investitorul Vastint România. Printre acestea, este vorba despre Biutiful Downtown şi Fratellini Bistro, toate în zona de retail a ansamblului mixt Timpuri Noi Square, pe o suprafaţă de aproximativ 2.200 de metri pătraţi, dintre care 600 de metri pătraţi de terase în zonele publice din plaza şi esplanada.

„Timpuri Noi Square este planificat să atingă peste 100.000 mp închiriabili şi astfel putem spune că este cel mai mare parc de birouri din România. În plus, complexul va avea o suprafaţă generoasă de retail şi 50.000 mp de spaţii de locuit”, transmit reprezentanţii Vastint într-un comunicat de presă.

Ambele concepte vor fi amplasate în Timpuri Noi Offices 1, ocupând întreaga zonă comercială de la parter, mezanin şi din plaza, în timp ce conceptul cantină va fi găzduit în Timpuri Noi Offices 2.

Intermediarul tranzacţiei a fost compania de dezvoltare imobiliară CBRE.

Ziarul Financiar a scris încă de săptămâna trecută  că Fratelli va ocupa zona de retail din proiectul Timpuri Noi Square.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO