Constructii & Imobiliare

Vox Property Group investeşte 600.000 de euro în sisteme de tip smart home pentru un proiect rezidenţial din Timişoara

Vox Property Group investeşte 600.000 de euro în...

Autor: Bogdan Alecu

16.04.2019, 11:11 3214

Toate locuinţele din cadrul proiectului rezidenţial Vox Vertical Village, care se va livra în Timişoara la finalul lui 2019, vor fi echipate cu sisteme smart home de ultimă generaţie, al căror preţuri pleacă de la 4.000 de euro şi ating şi 10.000 de euro în cazul penthouse-urilor.

Vânzările în cadrul proiectului au atins 20%, în prezent realizându-se lucrări la radierul dintre etajul întâi şi al doilea. Proiectul va reuni 120 de locuinţe într-o clădire cu 10 niveluri, investiţia realizată în dezvoltarea proiectului ridicându-se la 14 milioane de euro, iar din această sumă, sistemele de tip smart home reprezintă o investiţie de circa 600.000 de euro.

”Preţul rămâne principalul factor de decizie pe piaţa rezidenţială însă în zona superioară a segmentului middle market şi pe cel premium contează deja o serie întreagă de alţi factori, cum ar fi conceptul proiectului sau gradul de tehnologizare a locuinţei. Ne apropiem de anul 2020, aproape totul este la doar o atingere iar locuinţele trebuie să ţină pasul”, a declarat Vlad Vela, directorul general al Vox Property Group, dezvoltatorul proiectului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO