Extindere de 10 mil. euro a parcului de retail deţinut de Atrium în vestul Capitalei

World Class ajunge din august în proiectul Militari Shopping, unde deschide un centru de sport cu bazin semiolimpic

7 mar 2016 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Centrul comercial Militari Shopping din vestul Capitalei, unde se află retaileri precum Auchan sau Decathlon, îşi adaugă în portofoliu o unitate World Class, pe o suprafaţă de 2.500 de metri pătraţi, cu bazin semiolimpic, spaţiul urmând să fie inaugurat în luna august.

Proiectul centrului de sport World Class, care va fi situat lângă magazinele Bebe Supermarket şi Diego, face parte dintr-un plan mai amplu de extindere a parcului de retail, printr-o investiţie de 10 mil. euro, realizată de Atrium Euro­pean Real Estate Limited, proprietar al complexului din cartierul Militari.

Banii se vor îndrepta şi către alte proiecte, care presupun atragerea de noi chiriaşi, dar şi investiţii în zona de food court.

„Implementarea noilor concepte a început cu deschiderea KFC Drive Thru şi H&M în 2014. Noua dezvoltare se va realiza în două faze, care presupun o investiţie totală de 10 milioane de euro şi care vor dura aproximativ trei ani”, spun reprezentanţii companiei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.03.2016

 
Cuvinte cheie:
militari
, shopping
, august
, bazin
, deschidere
, proiect
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide