Dupa Afaceri Premium - aprilie 2014

Plăceri aristocrate

Ediţia de faţă a fost inspirată de interviul pe care l-am realizat cu vicontele Arthur de Soultrait, fondatorul brandului Vicomte A. Un viconte tânăr, rebel şi cu spirit urban, dar şi fidel tradiţiilor moştenite din familie. La urma urmei nu putem să ne îndreptăm spre viitor fără să respectăm câteva dintre valorile trecutului, bineînţeles cele care merită respectate, depinde de noi să facem selecţia potrivită.

Aşadar, în numărul de aprilie ne-am propus să ne delectăm cu câteva plăceri burgheze, adunate din colţuri ale lumii şi din Bucureşti, de la haine şi accesorii la gastronomie, călătorii şi parfumuri.

În paginile ce urmează puteţi afla printre altele despre viaţa vicontelui De Soultrait, care şi-a început businessul de milioane de euro vânzând cravate din uşă în uşă, despre cum reinventează Sergio Momo, unul dintre cei mai cunoscuţi parfumieri din industrie, aromele clasice pentru a le aduce în modernitate şi despre două restaurante din Bucureşti, pe care nu trebuie să le rataţi dacă vă place stilul aristocrat.

Sperăm să vă placă şi ideea shootingului din acest număr şi să vă inspire pagina de călătorii, pentru o vacanţă demnă de un rege.

Iar la finalul revistei vă invităm să citiţi descrierea poetică a colegului nostru Lucian Mândruţă despre lumea nobilă a iahtingului, prin care anunţă deschiderea sezonului de competiţii cu veliere.

Lectură plăcută!

Ioana Mitu
Redactor-Sef
Dupa Afaceri Premium

 

Suplimentul este disponibil la vânzare începând cu data de 28 martie, la preţul de 30 de lei.

In cazul comenzilor plasate pe site, editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica.

Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.

 



AFACERI DE LA ZERO