Dupa Afaceri Premium - aprilie 2015

Departe de calea batatorita

Am plecat la drum. Pur si simplu nu am mai suportat orasul si am pornit la drum. Inainte ne-am luat ceasul potrivit pentru aventura si bijuteria norocoasa. Am dat peste primul necunoscut, un pilot de curse transformat in alchimist olfactiv.

Roxana Pricop, parfumierul de serviciu al Dupa Afaceri Premium, a intrat in detalii cu Romano Ricci, nasul din spatele casei iconice Julitte has a gun si a consemnat totul in jurnalul de bord. Cristina Rosca, expertul in travel al revistei, a intalnit-o pe Loredana Butnaru, directorul de vanzari al Miele Romania, si pe o motocicleta Suzuki GSXR au plecat impreuna la pescuit de ton noaptea in Oceanul Indian.
Clasic!
Cand ni s-a facut foame, am mancat paella de marisco, rasasfour libanez, fatoush si pui in stilul Indiei de Nord, iar de obtinerea retetelor m-am ocupat chiar eu, Roxana Petrescu, ingrijorator de preocupata in ultima vreme de tot ce tine de gastronomie.

Ioana David, oenologul nostru dedicate si experta in licori fine printre altele, ne-a dus peste tot in lume si ne-a invatat cum se face un sake strasnic, ce este un calvados si cand trebuie sa iei o pauza si sa bei un cidru bun de mere.Apoi am intalnit alti oameni pe drum. Rachel Sargent a calatorit mult, dar s-a stabilit in Romania si conduce un bistro in care nu se gasesc capsune in miez de iarna si nici creveti congelati, un bistro care incearca sa functioneze dupa ritmul naturii in primul rand.

Tot mergand am intalnit cativa arhitecti care ne-au invatat cum sa ne construim vacanta la interior, cum sa aducem Grecia in spatele curtii si spa-urile indecent de relaxante in propria baie. La final, am intalnit o gasca spectaculoasa de oameni in jurul carora chiar am decis sa construim povestea principala a acestei editii. Am stat de vorba cu oameni care stiu sa mearga pe apa la 80 de kilometric pe ora, cu talpile goale, cu manageri care sfideaza inaltimile, cu montain bikeri, cu executive care au fost in toate colturile lumii.

Apoi, ghidati de Cristina Rosca am aterizat cu totii pe o insula pustie, undeva prin Indonezia. Nu ne-am fi intors, dar a venit dupa noi Bogdan Alecu, pilotul de curse al Dupa Afaceri Premium, care ne-a propus un drive test irezistibil cu un nou model de SUV. Am cedat. Ne-am intors si ne-am pus pe scris. Intr-un numar despre travel facut departe de caile batatorite, am vrut sa va fac cunostinta cu echipa revistei, cu cei care luna de luna incearca sa va duca de fiecare data intr-o calatorie surprinzatoare.

Noi suntem echipa de „ghizi“ a Dupa Afaceri Premium. Speram sa va avem alaturi de noi in cat mai multe destinatii.


Suplimentul poate fi comandat accesand formularul de mai jos, la pretul de 50 de lei.

In cazul comenzilor plasate pe site, editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica.

Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.

Pret 50 lei (tva inclus)

 



AFACERI DE LA ZERO