Dupa Afaceri Premium - august | septembrie - 2013

 

Water Edition

Dupa ce am terminat revista mi s-a facut brusc sete … de apa, de viata, de sport si calatorii. Probabil de la pove[tile pe care le-am scris in coverul revistei, auzite de la oameni pasionatI de sporturi nautice - ca businessmanul Viorel Niculescu, care e pasionat de mic de scufundari, Tudor Marchis, un roman ce a gasit succesul in afaceri in India si care calatoreste special ca sa prinda somn si arapaima in Thailanda si cod in Norvegia, dar si Bogdan Andriescu, care de cand i-am luat prima oara interviu pentru o regata, in urma cu aproximativ 5 ani, m-a molipsit cu dragostea sa pentru barci si mare.

Pentru ei am ales si coperta revistei, cu doi oameni liberi, ce indiferent de varsta sau statut par fericiti sa calce nisipul cu picioarele goale, purtandu-si placa la subtioara. In acest numar dedicat nu numai valurilor, lacurilor, piscinelor si vietii subacvatice veti mai citi si despre primul sommelier roman de la Burj Al Arab si despre una dintre cele mai de success afaceri cu restaurante din Bucuresti, Osho Steakhouse si Osho Fish. Rasfoiti si paginile de travel scrise de colega mea Cristina Rosca din calatoria in Peru de unde a venit inapoi cu cateva povesti remarcabile. Acolo barbatii isi croseteaza caciuli ca sa-si gaseasca sotii … Dupa cum spuneam si in urma cu doua editoriale, iubesc diferentele culturale pentru ca ne deschid atatea perspective.

Ma opresc aici, va sfatuiesc sa beti doi litri de apa pe zi si sa practicati vara aceasta macar un sport nautic, si va urez vacanta frumoasa.

 
Ioana Mitu
Redactor-Sef
Dupa Afaceri Premium
 
 
 
 
 
Editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica.
Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.
 


AFACERI DE LA ZERO