Dupa Afaceri Premium - august - septembrie 2014

Cealalta vara

“Dorm putin, alerg rute, ajut la ridicarea velelor.“ „Sunt fascinate de aviatie. Imi aleg vacantele in functie de lungimea pistelor de aterizare.“ „Ma antrenez pentru o cursa de 3,8 kilometri inot, 180 de kilometri de ciclism, 42 de kilometri de alergare. Bicicleta e in bagaj.“

Este o selectie de citate din trei interviuri, realizate cu trei oameni care au de spus o alta poveste despre vara.

Gabriel Comanescu, omul care controleaza grupul Upetrom, ne face cunostinta cu velierul Adornate si cu nea Mihai, nostromul (Sef de echipaj) fara stele Michelin care insa stie sa faca un bors de peste si o saramura excelente. Sebastien Delen, directorul biroului local al producatorului de jocuri Ubisoft, ne introduce in antrenamentul sau de dinaintea unei noi participari la Ironman, o competitie formata dintr-o cursa de 3,8 kilometri inot, 180 de kilometri de ciclism si 42 de kilometri de alergare. Toate in mai putin de 8 ore. La cer ne ridica Stephen Stead, seful din Europa de Est si statele CIS al companiei farmaceutice indiene Ranbaxy, pasionat de aviatie. Cum? Pe aripile celor doua avioane vintage pe care le detine, un Spitfire de origine britanica si un Yak 3 rusesc.

Mai departe mergem la bordul Eilean, velierul vintage al Officine Panerai, si stam de vorba cu Angelo Bonati, omul care tine in maini fraiele brandului orologer italian. Cristian Preotu ne primeste apoi in restaurantul sau, Le Bistrot Français, cu un platou de branzeturi fine si o selectie de 400 de vinuri, in timp ce Jean Valvis ne spune povestea din spatele uneia dintre cele mai vechi podgorii din Romania, Samburesti. Andreea Ionita Loukas, cea care conduce businessul Micri Gold, ne duce in jungla amazoniana, dar ne povesteste si despre noua sa pasiune, fotografia, iar Sylvie Dumontier, director al casei de parfumuri E.Coudray, dezvaluie drumul pe care un om il are de parcurs pana la descoperirea eului olfactiv. Avem si cateva oaze de odihna in rubrica de design, de unde aflam cum ar trebui mobilata o casa de vacanta, si in paginile de style sau beauty. La final ajungem in fabulosul Bali, chiar la fata locului.

Imi cer scuze ca nu am facut o introducere propriu-zisa. M-a luat valul. Eu sunt Roxana Petrescu, noul editor-sef al Dupa Afaceri Premium, iar in acest numar am avut un singur obiectiv, sa eradicam toropeala de sezon.

Faceti cunostinta cu cealalta vara!

Roxana PETRESCU
Editor-Sef
Dupa Afaceri Premium

 

Suplimentul poate fi comandat completand formularul de mai jos.

In cazul comenzilor plasate pe site, editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica.

Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.

 



AFACERI DE LA ZERO