Dupa Afaceri Premium - decembrie 2014

Primul cadou
 
Recunosc, ne-am grabit un pic, dar am vrut sa fim primii care va fac un cadou pe final de an. Si nu orice cadou, ci unul care speram sa va inspire si care sa va duca mintea departe de la inca un an complicat.
 
Incepem cu un tur de forta cu ceasuri si bijuterii alese pe spranceana. Continuam cu un interviu cu directorul de creatie de la Amouage, parfumurile casei din Oman cunoscute pentru amprenta misterioasa-exotica atat de caracteristica lumii arabe. Va facem cunostinta cu Amina Muaddi, designerul pe jumatate roman care a intrat in gratiile Vogue cu pantofii sai stiletto apreciati de vedete din lumea intreaga.
 
Imediat dupa veniti cu noi la o petrecere animata de Aida Ashor, care la 26 de ani a fost desemnata cel mai bun barman din Romania. Tot de la ea luati notite privind cele mai extravagante cocktailuri de sarbatori.
 
Ramanem printre licori rare si aflam de la specialisti care mituri sunt adevarate si care sunt minciunile frumoase in legatura cu vinurile vechi. Vi s-a facut foame? Atunci veniti cu noi la masa si aflati ce propun cei mai mari chef-i din Romania pentru sarbatori. De la sarmalele fierte bine in grasimea de la carnati si afumatura, pana la stridii cu Champagne, totul a fost pus pe masa astfel incat niciun gust sa nu se simta neglijat.
 
Inainte de a trece la masa propriu-zisa, poate ati vrea sa aflati si ce se poarta anul acesta de sarbatori in materie de design interior. Ne-am gandit si la asta si am decis sa stam de vorba si cu cativa oameni care stiu toate secretele bucatariilor de lux, devenite peste noapte locul central din fiecare casa. Dupa ce ati mancat bine si ati baut cumpatat, va invitam sa descoperiti cele mai importante petreceri care se vor organiza in Bucuresti sau pe alte meleaguri pe final de an.
 
Dincolo de aceste informatii, ne-am decis sa facem o recapitulare si sa vedem ce a insemnat piata luxului in Romania in anul care tocmai sta sa se incheie. Am aflat care a fost cea mai scumpa masina vanduta anul acesta, dar si care sunt tendintele in segmental de bijuterii. Este momentul sa aflati ca se poarta aurul negru si albastru, dar si piesele caracterizate prin geometrii pretioase. Ghilda designerior romani a devenit tot mai cunoscuta la nivel global.
 
Retineti nume precum Amina Muaddi, Andreea Badala sau Rhea Costa. Maestrii parfumieri s-au intrecut la randul lor in lansari de noi creatii luna de luna, insa finalul de an 2014 apartine superlativelor, alchimiilor opulente si extravagante. Dupa mai multi ani in care destinatiile clasice precum Grecia sau Turcia si principalele capitale europene au fost primele pe lista de vacanta, in 2014 turistii romani au optat si pentru circuite mai complexe, „off the beaten track“. Dupa ce s-au intors, au avut curajul sa-si schimbe si obiceiurile culinare. Iar mancarea buna nu putea fi impartita decat cu un vin nobil.
 
Daca nu va regasiti pe lista celor care au cumparat cea mai scumpa masina, nu ati ajuns inca in Peru, iar conceptul de sarma moleculara inca va este strain, nu disperati. Aceasta este frumusetea bilanturilor, dar si a noilor inceputuri.
 
Speram sa va inspiram!

 

Suplimentul poate fi comandat completand formularul de mai jos.

In cazul comenzilor plasate pe site, editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica.

Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.

Pret 30 lei (tva inclus)



AFACERI DE LA ZERO