Dupa Afaceri Premium - martie 2014

Confuzia de primavera

Initial, am vrut sa dedicam editia de fata trendurilor pentru noul sezon, presarand pe alocuri mici omagii aduse femeilor, pentru ca ne aflam deja in luna martie.

Cu exceptia catorva materiale insa, am tot dat peste cuvantul CONFUZIE. Doar ca nu e vorba de confuzie in sensul negativ al cuvantului, ci mai degraba de o stare de spirit care duce la creativitate si la testarea limitelor si a „mind-seturilor“. Sunt de parere ca suntem o generatie prinsa exact la mijloc intre trecerea catre o noua dimensiune, in care vizionarii se vor strecura de restul dinozaurilor si vor fi mai bine pregatiti sa intampine ce o sa vina. Ce legatura are asta cu luxul? Aceeasi pe care o are cu orice alta industrie sau cu fiecare dintre noi: indeamna la schimbarea perspectivelor, la curaj si la constientizarea faptului ca tehnologia avanseaza cu pasi gigantici si o data cu ea avansam si noi.

Asa ca, domnilor, in momentul in care dati peste materialul care va indeamna sa purtati flori si broderii, nu aruncati revista cat colo, ci mai degraba cititi materialul cu atentie, o sa aflati ca rozul insemna in trecut putere si ca o tinuta ce pare imprumutata din garderoba partenerei nu spune altceva decat ca sunteti relaxat, iubitor de frumos, increzator in propria masculinitate si pregatit pentru viitor.

Va invitam sa cititi si materialul nostru despre bucatariile etnice, se pare ca exista cateva restaurante noi in Bucuresti care merita o vizita si care te invita la adevarate calatorii prin obiceiurile gastronomice ale altor tari. Apropo de viitor, ma intreb cat o sa mai fie valabil in 2100 principiul chinezesc care spune ca un fel de mancare se savureaza mai intai cu ochiul, apoi cu nasul si de-abia apoi cu papilele gustative? Cat de estetica si aromata poate sa fie o pilua de somon?

Tot in editia de martie descoperiti stilul Danielei Lulache, directorul general al Nuclearelectrica, firma care produce circa 20% din energia pe care o consuma Romania, si vedeti cum arata weekendul perfect al Dianei Sucu, proprietara magazinului Ethan Allen in Bucuresti.

Rasfoiti pictorialul de moda, vorbeste despre femeia vizionara a anului 2014, si nu uitati sa va inarmati cu gadgeturi noi, dintre cele recomandate de colegul nostrum Bogdan Petre.

Iar pentru ca vorbim de trecerea timpului, am fost la Salon Internationale de la Haute Horlogerie de la Geneva si v-am adus cateva dintre cele mai reusite modele, chiar la inceputul revistei, speram sa va placa.

Ioana Mitu
Redactor-Sef
Dupa Afaceri Premium

 

Suplimentul este disponibil la vanzare, incepand cu data de 28 februarie, la pretul de 30 de lei

In cazul comenzilor plasate pe site, editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica.

Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.

 



AFACERI DE LA ZERO