Dupa Afaceri Premium - noiembrie 2014

In cautarea linistii pierdute

Este cu siguranta cea mai agitata toamna din ultimii ani. Nici nu cred ca mai este nevoie sa argumentez aceasta afirmatie. Asa ca printre personaje politice care te fac mandru ca esti roman sau care-si spun ca-si vor transforma tara intr-un lucru bine facut, ca un motor de limuzina nemteasca, am decis sa ne dam cu un pas in spate, sa tragem aer rece in piept si sa facem o editie Dupa Afaceri Premium despre oamenii care si-au luat misiunea de a conserva ce-i mai bun din lumea asta a noastra.

„Frumosul a inceput sa dispara astazi, lumea s-a vulgarizat, de aceea noi (colectionarii, n.red.) ne refugiem in colectiile noastre“, spune Dan Coma, designerul de accesorii care printre numeroasele obiecte de arta care i-au transformat casa intr-un muzeu, a adunat o colectie de zeci de papusi cu chip de portelan, unele cu o varsta de 100 de ani.

Practic, in zilele noastre si mai ales in aceasta toamna, acesti gardieni ai frumosului merita cu atat mai mult scosi in evidenta. Asa ca va invitam sa faceti cunostinta cu cinci oameni care ocrotesc prin eforturi de zeci de ani colectii de papusi sau care au inteles ca arta nu este doar frumoasa, ci si profitabila. Am gasit un colectionar care-si adaposteste miile de obiecte adunate intr-un palat cu 99 de camere si unul care a strans 8.500 de sticle de vin, dar care este la fel de pasionat de scoici. Am vorbit cu un pasionat de pictura care are rabdarea de a cauta printre zeci de artisti contemporani urmatoarea „pensula“ istorica.

In afara de povestile acestor oameni, va propunem sa mai cititi materiale despre ceasuri in editie limitata, despre cum cele mai obisnuite obiecte se pot transforma la randul lor in obiecte de colectie. Invatati cum se vaneaza trufele si cum se gatesc, stati de vorba, prin intermediul nostru, cu oameni care si-au luat drept scop sa infrumuseteze aceasta lume.

Luati acest numar din Dupa Afaceri Premium si considerati-l un scut de protectie impotriva lumii dezlantuite, un cadou din partea noastra.

Lectura tihnita si alegeri intelepte!

Roxana PETRESCU
Editor-sef
Dupa Afaceri Premium

 

Suplimentul poate fi comandat completand formularul de mai jos.

In cazul comenzilor plasate pe site, editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica.

Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.

 



AFACERI DE LA ZERO